måndag 12 mars 2012

Bebisen har det bra i alla fall

Usch!
Det är den envisaste influensa jag varit med om tror jag... nästan i alla fall. Idag gick jag till jobbet eftersom jag kände mig okej igår. Men jag vaknade 2 ggr inatt av att jag inte kunde andas. Så fram med snytpapper och nässpray. Det onda i halsen kan jag inte göra så mycket åt. Tycker mest att det är konstigt att det inte har gått över på en hel vecka...? Och då har jag verkligen tagit det RIKTIGT lugnt hela veckan.
Och inte nog med det så börjar jag känna av foglossning (jag som trodde jag skulle slippa) ganska så ordentligt. Speciellt på eftermiddagarna när jag har rört mig lite under dagen... Ska prata med min barnmorska om det imorgon.
Men annars har jag nog faktiskt haft en ganska så bra graviditet. Många får ju problem redan i början och det har ju inte jag haft. Inget illamående eller ryggont eller så. Så jag ska väl inte klaga ;-)

Det känns som att jag bara har en himla massa klagomål just nu och så är det nog med.... Känner mig jäkligt fet och ful också hahaha

MEN vår lilla bebis har det i alla fall bra och just nu så är det huvudsaken. Den är mycket livlig om dagarna.
Det sägs ju att bebisens rutiner i magen kan hålla i sig även sen när den kommit ut och då undrar jag EN sak! När tänker den sova? När ska jag få sova? Eller rättare sagt... när ska pappa Mange få sova (för jag tänker sova när bebben har ammat klart så får pappsen ta över sen =)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar