onsdag 14 mars 2012

Dagens gravidtankar


Mina tankar just nu:

Det är 57 dagar kvar till Beräknad Förlossning.
Den 10 Maj ska storken komma med vår lillfis.
Jag har haft en ganska så bra graviditet måste jag säga. Jag har inte alls mått illa och har inte haft några superduper gravid-cravings. Jag har varit utan ryggont, foglossning halsbränna och allt det där som är vanligt för en gravid...
Tills i förra veckan!!
Jag började känna av foglossningen ganska så rejält. Speciellt på eftermiddagarna när jag hade rört mig lite under dagen.
Jag började sova dåligt om nätterna. Vrider och vänder mig och vaknar av att jag knappt kan andas eftersom jag blev så förkyld.
Förkylningen släppte inte utan blev bara värre och tillslut fick jag uppsöka läkare som konstaterade luftrörskatarr och lite högt blodtryck. Okej ännu mera vila alltså.
Igår var jag hos min barnmorska som jag berättade alla problem för och hon tog blodtrycket på mig igen. Japp det låg högt den här gången också - 135/85 (vanligtvis har jag 120/65)

Hon var mycket bestämd på att jag skulle få träffa en läkare så fort som möjligt. Jag fick en tid imorgon klockan 09.45. Känns bra att man tas på allvar.
Hon beordrade mig VILA och ännu mera V.I.L.A
Jag är rädd för att det kan vara havandeskapsförgiftning men jag har ju inga andra symptom så det verkar inte som att det är det. Det kanske beror på att jag är sjuk bara.
men foglossningen gör även att jag spänner mig och får ont i magen på nätterna. Vet ej om det är sammandragningar eller förvärkar eller vad det är... Det är ju första gången som jag är gravid så hur ska jag veta det??

Så just nu är jag lite trött på livet! Jag är ju inte den som älskar att ligga hemma hela dagarna och inte göra någonting förutom hushållsarbeten. Jag vill träffa folk och vara social. Men just nu så orkar inte min kropp!

Nu längtar jag bara till dagen D.
Jag får se fram emot att jag faktiskt snart ska få en alldeles egen liten bebis att gosa med och snusa på :)
Ett eget litet liv som kräks, bajsar på sig, skriker och inte låter en sova när man är trött.
Ett eget litet liv som man kommer älska hela livet och som är det finaste som finns


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar