torsdag 12 april 2012

Ett växthus av ett vitrinskåp

Ibland får man tänka till :)
Jag vill ju sååå gärna ha ett stort växthus (kan man önska sig det i födelsedagspresent kanske?)men eftersom vi håller på med massa annan renovering på tomten så finns det inga pengar till ett växthus just nu.
Men jag har ju odlat lite gurka, gräslök och basilika i krukor i mitt köksfönster nu under några veckor och jag tyckte det var dags att de skulle få flytta ut i den friska luften. Så ett gammalt vitrinskåp som stod på nedervåningen (som inte används) fick flytta upp och ut på balkongen.
Nu står mina små odlingar där istället och än så länge verkar de trivas :-)
Idag kom även vår stora fina badtunna som kommer att användas flitigt i framtiden!
Den ska byggas in i vår nya altan som vi börjar förbereda i helgen.
Vi hoppas att vi kan få upp badtunnan på plats i helgen när vi ändå har en grävmaskin här - den är ganska tung om man säger så. Och självklart ska den ju upp på ett berg så det är inte alltför lätt att släpa upp den dit.
MEN vill man ha det fint så vill man :-)


1 kommentar:

 1. Hejsan Sofia,
  vilken dröm med en badtunna inbyggd i altanen! Ska den vara nedsänkt eller stå på altanen? Skulle vara kul att följa det projektet! Du kan visa upp det på Byggla om du vill. Maila mig på vendela@byggla.se så berättar jag mer om Byggla och om välkomstpresenten du får om du är intresserad :)
  Ha en fin fredag och lycka till med badtunnan!
  Mvh
  Vendela på Byggla

  SvaraRadera