tisdag 22 maj 2012

Igångsättning imorgon (+13 dagar idag)

Om jag ska vara riktigt ärlig så trodde jag inte att det skulle gå så här jäkla långt! Mitt barn vill inte ut helt enkelt! Det är verkligen psykiskt påfrestande det här.
Jag är irriterad på att min kropp inte kan sätta igång förlossningen av sig själv. Jag har varit orolig för att det ska behöva bli igångsättning eftersom jag har hört en del skräckhistorier om detta... Men nu är jag där!

MEN detta är inget jag kan göra något åt. Jag får acceptera läget och vända det negativa mot något positivt. Och vad är nu då det positiva? Joo att antagligen har vi vår bebis IMORGON eller på fredag. Konstig känsla det där som inte går att beskriva :)
Vi vet fortfarande inte om det är en pojke eller flicka och det ska bli en sån rolig överraskning att få se vem det är som gömt sig där inne. Flicknamnet är bestämt men pojknamn är vi liiite veliga med. Vi har 2 namn att välja mellan. Men det får vi bestämma när vi träffar lillfisen.

Så idag ska jag ha en dag då jag städar, diskar och ser till att allt är rent och snyggt här hemma. Det är ju skönt att ha allt klart när vi kommer hem från BB. Det är väl då man får alla besök och borde ha hela frysen full av bullar... MEN då kan jag tala om för er att när ni kommer hit så blir det inga bullar, kakor eller tårtor!! Jag ska tillbaka till min startvikt (lite mindre till och med) så fort som möjligt :) Det blir LCHF/GI-mat för min del och motion. Självklart så blir det en mild övergång så att min lille bebis inte "drabbas" via amningen. Jag har läst mig till att LCHF mat är bra för bröstmjölken för den blir fetare och bebisen blir mättare fortare :) Vi får väl se!

Önska mig lycka till nu!
Jag vill verkligen att bebis kommer imorgon!!!!!!!!!

2 kommentarer:

  1. Har det blivit någon bebis än? :)

    SvaraRadera
  2. Hittade in här via Anna :) Fin blogg, och grattis till er lilla tjeja!

    Jag är +11 idag, och blir igångsatt i helgen... Måste erkänna (och hålla med dig om) att det är påfrestande att veta att kroppen inte klarar av att sätta igång förlossningen av sig självt!
    Men nu är vi spända på att träffa det lilla livet :)

    SvaraRadera